Блиндирани врати

hi-security-doorsКакво представлява сигурноста на жилищните помещения и офиса? Със сигурност повечето ще отговорите, че е вратата.Без значение дали става дума за къща или офис , това е мястото, където трябва да се чувствате сигурни.
Какво представлява сигурноста?
Наистина ли се чувствате сигурни?
За да се чувствувате сигурни во својот дом или деловен простор пред се треба да поседувате сигурносна врата ( блендирана врата). Сигурносната врата ќе го осигура вашиот простор од кражба, а воедно ќе ја зачува и тишината на просторот , со што нема да имате проблем од надворешни звучни влијанија.Со една реченица сигурносната врата или блиндираната врата ќе ве заштити вас, вашата фамилија, работниците….
Вратите за безопасност не се променят често. Това е инвестиция, която трае дълго време.
Можем да се похвалим с европейско качество и ниски цени.
Avanti може да ви помогне при избора на качествени врати. Предлагаме охранителна врата или блиндирана врата от известния италиански производител DiBi Porte Blindate и Alijas Porte Blindate.
Тези производители имат най-високо качество на производството на охранителни врати или блиндирани врати, както в Италия, така и в цяла Европа.

Какви са блиндираните врати от Avanti?

NНашите врати поседуваат издржливост, јачина и способност да издржат голем период.Тоа се есенцијани барања на производот кој е направен за да домот би бил неприкосновен, обезбедувајки безбедност на оние кои живеат во него.Затоа блендираните врати Alias porte blindate е проектирана да обезбеди врвни перфоманси од секоја гледна точка, : ефекасност, пробивање, висока акустична и термичка изолација.
Сите наши врати поседуваат атести од евсропски институт, како и атести од националниот институт IMS-a на звучна и противпожарна изоженот (REI 30 i REI 60) по европскиот стандар
EN 1634 – 1, а во продажба и задоволни клиенти стигнавем на врвот на домашниот пазар.
Нашите врати се изработени од челичен полн шток со дебелина 2мм која обезбедува европска класа на сигурносни врати UNI-EN 1627. Вратите поседуваат звучна изолација од 34 dB до  42 dB, како и топлотна изолација од 1,3 WW/(m².K).
Вратите могат да бъдат широко разпространени при различни модели заключващи брави, с ключ или специален шифрован ключ.
 

Какво трябва да знаете, преди да купите блиндирана врата?

  • Вратите за сигурност представляват инвестиция, която не се променя често. За тези врати е необходимо да се консултират с професионалистите в тази област, а ние предоставяме това безплатно.
  • Какво е качеството на заключващите устройства за заключване на вратите? Те са с високо качество, защото използват най-висококачествените италиански продукти.
  • Колко точки за сигурност е заключването? Нашите бронирани врати за сигурност имат дванадесет, дори и повече заключващи точки в зависимост от нуждите на клиента.
  • Какъв е продължителността на живота на тези врати? Нашите бронирани врати за сигурност са тествани на 50 000 отваряния, съответстващи на продължителността на живот от 30 години.

Контактирајте ги  нашите експерти за да ви помогнат во изборот на високо-квалитетни и безбедносни врати за вашиот дом или канцеларија.
Дојдете во нашите простории, на улица 8-ми Септември – Велес  и со нашите експерти консултирајте се  за изборот на вратите  кои наскоро ќе ја зголемат  безбедноста на вашите простории.
Замислете италијански  квалитет и сигурност во вашиот дом. Со Аванти безбедносни  врати вашиот дом ќе  биде секогаш сигурен.Јавете се на +389 77 942 660 или  контактирајте не преку контакт формата.