Сигурносна и безбедносна врата

hi-security-doorsШто представува сигурност за вашиот стамбен и деловен простор?Сигурно повеќето ќе одговорите дека е вратата.Без разлика дали станува збор за куќа или деловен простор, тоа е место каде што треба да се чувствувате сигурни.
Што представува сигурност?
Дали стварно се чувстувате сигурни? Дали сте размислувале по ова прашање?
За да се чувствувате сигурни во својот дом или деловен простор пред се треба да поседувате сигурносна врата ( блендирана врата). Сигурносната врата ќе го осигура вашиот простор од кражба, а воедно ќе ја зачува и тишината на просторот , со што нема да имате проблем од надворешни звучни влијанија.Со една реченица сигурносната врата или блиндираната врата ќе ве заштити вас, вашата фамилија, работниците….
Сигурносните врати не се менуваат често. Тоа е инвестиција која долго трае.
Може да се пофалиме со европски квалитет и ниски цени.
АВАНТИ може да ви помогне во изборот на квалитетни сигурносни врати. Ние нудиме сигурносна, блендирана врата од реномираниот италјански произведувач DiBi Porte Blindate и Alijas Porte Blindate.
Овие производители се со врвен квалитет на производство на сигурносни блендирани врати како во Италија, така и во цела Европа.

Какви се АВАНТИ Сигурносните врати?

NНашите врати поседуваат издржливост, јачина и способност да издржат голем период.Тоа се есенцијани барања на производот кој е направен за да домот би бил неприкосновен, обезбедувајки безбедност на оние кои живеат во него.Затоа блендираните врати Alias porte blindate е проектирана да обезбеди врвни перфоманси од секоја гледна точка, : ефекасност, пробивање, висока акустична и термичка изолација.
Сите наши врати поседуваат атести од евсропски институт, како и атести од националниот институт IMS-a на звучна и противпожарна изоженот (REI 30 i REI 60) по европскиот стандар
EN 1634 – 1, а во продажба и задоволни клиенти стигнавем на врвот на домашниот пазар.
Нашите врати се изработени од челичен полн шток со дебелина 2мм која обезбедува европска класа на сигурносни врати UNI-EN 1627. Вратите поседуваат звучна изолација од 34 dB до  42 dB, како и топлотна изолација од 1,3 WW/(m².K).
Вратите може да бидат со широк дијапазор на различни модели сигурносни брави, со клуч или специјален кодиран клуч.
 

Што треба да знаете пред да купите сигурносна врата ?

  • Сигурносните врати представуваат инвестиција која не се менува често. За овие врати потрбно е да се консултирате со стручни лица од оваа област а ние тоа ви го овозможуваме бесплатно.
  • Каков е квалитетот на бравите кај сигурносните врати ? Кај нас се со висок квалитет бидејки се користат најквалитетни италјански производи.
  • Во колку сигурносни точки е заклучувањето ? Нашите сигурносни блендирани врати се со дванаесет и повеќе точки на заклучување во зависнот од потребите на клиентите.
  • Колку е животниот век на овие врати? Нашите сигурносни блендирани врати се тестирани на 50.000 отварања што одговара на животен век од 30 год.

Контактирајте ги  нашите експерти за да ви помогнат во изборот на високо-квалитетни и безбедносни врати за вашиот дом или канцеларија.
Дојдете во нашите простории, на улица 8-ми Септември – Велес  и со нашите експерти консултирајте се  за изборот на вратите  кои наскоро ќе ја зголемат  безбедноста на вашите простории.
Замислете италијански  квалитет и сигурност во вашиот дом. Со Аванти безбедносни  врати вашиот дом ќе  биде секогаш сигурен.Јавете се на +389 77 942 660 или  контактирајте не преку контакт формата.