Покрај противпожарните и противдимните врати, од нашата понуда ги издвојуваме и вратите за специјални намени-болнички врати со висок квалитет, одлична изработка и завршна обработка.Со капацитет од 200000 врати годишно, нашиот партнер “COCIF” е неспорно водечка компанија за производство на овие видови врати на италјанскиот пазар.Производите ги задоволуваат највисоките стандарди за квалитет и дизајн, а во понудата имаат 15 колекции на врати. Благодарение на вложувањето и иновациите, цел спектар фурнир и боја стои на располагање на клиентите, чиј барања настојубаме заеднички да ги исполниме.

Вредност и мисија на “COCIF” е конкретно, доследно и транспарентно делување. Приоритет и задоволство на купувачот, цената и квалитетот е всадено во свеста на целиот тим, а резултат се производите со врвен квалитет и дизајн.

Ние сме екслузивен застапник за Македонија на Италјаскиот бренд "COCIF" дрвени собни врати, болнички врати и врати за специјална намена.Реномираниот извозник на пазарите во Јапонија, Америка и Европа за прв пат го доближивме до нашите домашни купувачи.

Bolnicki_vrati