Слика1

protivpozarni-resetki

protivpozarni-resetki

protivpozarni-resetki

protivpozarni-resetki

Сите модели на Противпожарни решетки кои се наоѓаат во нашата понуда се огноотпорни 60 и 120 минути
( во зависност од видот на решетката)
Тестирани по  Европски стандард EN 1634 - 1